Waarom een Hyundai?

TOT 5.000 KG HEFVERMOGEN

Hyundai Material Handling levert een breed assortiment elektrische heftrucks met hefvermogens variërend van 1 t/m 5 ton in 24V/48V & 80V uitvoeringen. Alle elektrisch aangedreven heftrucks zijn voorzien van zeer krachtige AC-techniek aandrijfmotoren.

De moderne elektrische heftrucks met AC-techniek motoren doen qua performance absoluut niet meer onder voor conventionele heftrucks met een diesel of LPG motor. Hyundai Material Handling levert zijn assortiment elektrische vorkheftrucks standaard met lood-zuur batterijen maar bied optioneel ook de nieuwste Li-Ion batterijen aan in zijn trucks. Deze nieuwste generatie Li-Ion batterijen zorgen ervoor dat u ook bij langdurige en zware klussen op de elektrische heftruck kunt bouwen.

ZHE Trading B.V. , officieel importeur van Hyundai vorkheftrucks heeft de beschikking over vele diverse soorten batterijen en bijpassende laders, één van onze verkoopadviseurs helpt u graag verder in de juiste keuze voor uw bedrijfsvoering.

Hyundai Material Handling / ZHE Trading B.V. levert verschillende vormen elektrische vorkheftrucks.

ELEKTRISCH HEFTRUCKS, GESCHIKT VOOR IEDERE INZET !

Onze elektrische heftrucks beschikken over sublieme rij-prestaties, maximale wendbaarheid door de 2 AC-rijmotoren en een perfect comfort voor de bestuurder. De Hyundai Material Handling elektrische heftrucks hebben een hefcapaciteit tot 5 ton en rijken naar hefhoogtes van tot wel 8 meter !

Door het ongekende compacte design zijn de trucks in staat snel en veilig te manoeuvreren binnen de krapste magazijnen. De bestuurder heeft een juiste zitpositie op de standaard luxe Grammer en heeft een goed overzicht op de lading door de luxe doorkijkmast.

De heftrucks zijn daarnaast optioneel uit te rusten met verschillende cabines, band/wiel types en vele verschillende veiligheidsopties.

Zo creëren wij de juiste elektrische heftruck voor uw logistieke probleem !

TOT 5.000 KG HEFVERMOGEN

Hyundai Material Handling levert een breed assortiment elektrische heftrucks met hefvermogens variërend van 1 t/m 5 ton in 24V/48V & 80V uitvoeringen. Alle elektrisch aangedreven heftrucks zijn voorzien van zeer krachtige AC-techniek aandrijfmotoren.

Hyundai 10-13-15 BTR-9 – 24 Volt

Hyundai 15/18/20 BT-9U – 48 Volt – Lithium-Ion voorbereid

Hyundai 16/18/20 B-9 – 48 Volt – 4 wiel elektrische heftruck.

Mogelijkheden

Hefcapaciteit VoltUitvoering
1.000 -
1.500kg
24 volt3-wiel elektrische heftrucks
1.500 -
2.000kg
48 volt3-wiel elektrische heftrucks
1.600 -
3.500kg
48 volt3-wiel elektrische heftrucks
2.500 -
5.000kg
80 volt3-wiel elektrische heftrucks

WAAROM KIEZEN VOOR
EEN ELEKTRISCHE HEFTRUCK ?

Een elektrische heftruck kent vele voordelen en bied veelal een zelfde hefcapaciteit en hefhoogte ten opzichte van een diesel of lpg heftruck.

Een elektrische heftruck is stukken schoner en stiller dan een diesel of lpg heftruck, door het gebruik van tractiebatterijen komen er geen schadelijke uitlaatgassen vrij tijdens het gebruik van de heftruck. De elektrisch aangedreven Hyundai heftrucks zijn hierdoor ideaal geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Een elektrische heftruck is een stuk stiller omdat deze gebruik maakt van een elektrische aandrijving i.p.v. een diesel of lpg motor. Dit elektrische systeem heeft daarnaast minder “draaiende delen” wat op zijn beurt resulteert in lagere onderhoudskosten en minimale stilstand.

Adresgegevens

Potenblokseweg 4
4794 RM Heijningen 
(Gem.Moerdijk)
Nederland

Bel terug

chevron-downarrow-right